Hartjez

Honden fotograferen

Iedereen die een hond maakt wel is foto’s van zijn of haar hond. Maar hoe maak je nu leuke en aparte speelse foto’s van je hond. Hier een paar ideeën:

Using your dog as a sun blocker works too: | 16 People Who Really Know How To Take A Summer Photo:

Zomer foto’s van je hond 
Heerlijk met je hond in de zomer naar het strand. Dit is bijvoorbeeld een optie die leuk is als de zon ondergaat! Je hond vind dit totaal niet erg wat hij kijk niet met zijn ogen de zon in en hij is buiten op het strand.

This photo taken by photographer, Jeff Diener, is a great example of getting down to the dog's level for a more interesting viewpoint. For more tips on capturing great images of your furry friends, read our Learn Explore article::

Actie foto’s in het bos
Ook zo’n heerlijk foto voor als je in het bos ben. Neem een foto vanaf een lagere perspectief dan je hond. De hond komt nieuwsgierig aangelopen en dan krijg je de meeste leuke actie van je hond.

"Miss Lily Evan Potter at 8 weeks :)" { this is a neat photography idea for kids or pets. place them in front of a chalkboard wall with name, age, height, etc. she is a cute little corgi! }:

Puppy foto’s maken 
Als je een pup heb wil je van elke stap een foto maken. Logisch wat je pup is zo klein en lief. Maar hoe leuk is het om per week een foto te maken. Bijvoorbeeld als op de foto. Je kan creatief zijn maar je kan het ook eenvoudig houden. Het is net wat jezelf wil. Maar voor later is dit zeker leuk om terug te kijken.

5 Fun & Easy Home #Pet Photography Ideas:

Kaart maken!
Tegenwoordig is het helemaal hip om zelf gemaakte kaarten te maken. Maar hoe tof is het als de voorkant van je kaart je eigen hond is. Vele honden blijven niet stil zitten maar als je met ze 2e ben lukt het om zo foto te maken (zo krijtbord is natuurlijk je eigen keuze). Je kan zo’n kaart voor eindeloze doeleinden gebruiken.

it's STILL WINTER:

Grappige foto’s 

Elke foto kan soms net de fun-factor missen. Ik hoor je denken een fun -factor? wat is dat? Kijk maar is net als op de afbeelding hierboven. Dit kan je zelf ook doen. Of juist als je hond goed luistert en lang kan stil zitten een sjaal of muts op doen. Dit is niet zielig want als  een hond het niet leuk vind geef hij of zij dit zelf aan.

Belly pic with my Niko! Surprised how gentle he was. <3:

Zwangerschap foto’s met je hond. (tip)

Je bent zwanger en je heb een hond. Hoe leuk is het om dan een foto reportage te doen. Honden hebben een eigen zin en dat kan soms echt hele leuke foto’s opleveren. Natuurlijk zou de hond even in het begin moeten wennen aan zo reportage maar je merk vanzelf wel of hij er zin in heb.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s